top of page

Warmoesstelen in tomatensaus

  • hetblokhuis
  • 2 jan 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 sep


Ingrediënten:

250gr warmoesstelen, schoongemaakt en in stukken van ongeveer 5 cm 1kg tomaten (vers, in stukjes, of uit blik) 2 teentjes knoflook enkele takjes tijm olijfolie, zout en chilipeper


Bereiding:

De olijfolie verwarmen, knoflook, tijm en chilipeper toevoegen. De tomaten erbij scheppen en langzaam aan de kook brengen. Rustig laten sudderen tot ze zo zacht zijn als moes en vol smaak. Goed op smaak brengen met zout. De warmoesstelen toevoegen en laten garen in de saus. Lekker met stokbrood of ciabatta dat je insmeert met olijfolie, roostert en bestrijkt met pesto.

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page