Salade van rode biet, venkel en geitenkaas


Ingrediënten

- 1 venkel

- 3 rode bieten voorgekookt

- 2 appels granny smith

- 2 eetlepels olijfolie

- 1 dl balsamicoazijn

- 200 g zachte geitenkaas

- 100 g suiker

- 1/2 bussel dille

- 50 g geroosterde pijnboompitten

- fijn zeezout en zwarte peper


Bereiding

- Kook de balsamico en suiker in tot een lichte siroop.

- Verwijder de buitenste bladeren van de venkel. Snijd de rest van de knol fl interdun en leg in koud water.

- Snijd de rode biet en appel in blokjes en meng deze met de olijfolie.

- Kruid met zout en peper.Verdeel de rode biet en appel over vier borden. 

- Leg hierop wat van de venkel en bestrooi met pijnboompitten en plukjes dille.

- Brokkel hierover de kaas en besprenkel met de balsamicosiroop.

- Serveer met vers brood.

15 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com