Zoeken
  • hetblokhuis

Raapjes met maanzaad


Ingrediënten:

500 gr rapen, schoongemaakt en in stukken van +/- 2 cm 1/2 eetlepel maanzaad 2 eetlepels rodewijnazijn 1 koffielepel paprikapoeder (of naar smaak) olie of boter, peper en zout


Bereiding:

De vetstof verwarmen (op redelijk hoog vuur) in een grote pan en de stukjes raap toevoegen. Kruiden met peper en zout en het maanzaad toevoegen. Ongeveer 10 min laten stoven. Dan het vuur uitzetten, paprikapoeder toevoegen en even later de wijnazijn. Nog even op het vuur laten (tot de wijnazijn verdampt is) en dan serveren. Lekker bij bv kippenboutjes.

2 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com