Ingrediënten
1 pakje bladerdeeg (bakklaar)
1 bloemkool (kleine)
1 broccoli
50 g pancetta
2 eieren
4 dl Griekse yoghurt
50 g mozzarella (geraspt)
1 kl basilicum (gedroogd)
peper
zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200° C. Verdeel de bloemkool en de broccoli in roosjes. Spoel de groenten en kook of stoom ze beetgaar in gezouten water.
Klop de eieren los. Vermeng ze met de yoghurt en kruid met basilicum, peper en zout. Voeg er de helft van de mozzarella aan toe.
Leg het bladerdeeg op het bakpapier in een ronde bakvorm. Beleg met plakjes pancetta. Schep er de bloemkool- en broccoliroosjes op. Lepel het yoghurt-eimengsel over de groenten.
Bestrooi met de rest van de geraspte mozzarella. Bak 30 minuten in het midden van de oven.
Bron: Libelle Lekker
Commentaires