Ingrediënten
- 1 grote patisson
- 2 courgettes
- 4 tomaten
- 1 ajuin
- 2 teentjes knoflook
- 2 koppen couscous (+ anderhalve kop water)
- 2 el olijfolie
- 2 tl basilicum
- 2 tl oregano
- rozemarijn
- peper en zout
Bereiding
- Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes.
- Snijd de courgettes ongeschild in stukjes. - Was de patisson, snijd de bovenkant eraf, hol de vrucht gedeeltelijk uit en verwijder de pitten.
- Stoom of kook de patisson (10 à 15 minuten) en houd ze warm.
- Snipper de ui en pers de look.
- Verwarm de olijfolie en fruit ui en look.
- Voeg de courgette toe en bak op een zacht vuur.
- Voeg na 5 minuten de tomaten toe.
- Laat het geheel 2 minuten sudderen.
- Voeg de kruiden, een bodempje water en de couscous toe.
- Laat nog 5 minuten op een zacht vuur stoven.
- Breng op smaak.
- Vul de warme patisson met dit mengsel, plaats het deksel erop en serveer.
Comentarios