Geroosterde rode biet en druifjes en mosterdyoghurt
- hetblokhuis
- 20 sep 2021
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 10 jul
Ingrediënten:
400 gr rauwe rode biet
Peper
Grof zeezout
Olijfolie
300 gr blauwe pitloze druiven
150 gr geroosterde, gezouten pistachenoten
6 eetlepels Griekse yoghurt
½ teentje knoflook
1 à 2 el mosterd
Blaadjes munt en/of dille
Bereiding:
- Verwarm de over voor tot 200°C
- Schil de biet en snijd in stukken. Leg ze in een ovenschaal en kruid met peper en zout en meng er de olijfolie onder. Leg er de druiven bij en zet 45 à 60 minuten in de oven.
- Hak de pistchenoten fijn.
- Hak de yoghurt met de fijngesneden look en de mosterd
- Dresseer de yoghurt, leg daarop de biet en druiven, werk af met kruiden en pistachenoten.
- Serveer zo of werk verder af met fetakaas.

The no-verification casinos are innovating with advanced AI. These methods personalize game recommendations while maintaining fairness through the use of random number generation. Personalized experiences no id verification withdrawal casino and guaranteed gaming results will be advantageous to players. Platforms that employ AI effectively keep their lead by offering engaging and safe entertainment.