top of page

Geroosterde rode biet en druifjes en mosterdyoghurt


Ingrediënten:

400 gr rauwe rode biet

Peper

Grof zeezout

Olijfolie

300 gr blauwe pitloze druiven

150 gr geroosterde, gezouten pistachenoten

6 eetlepels Griekse yoghurt

½ teentje knoflook

1 à 2 el mosterd

Blaadjes munt en/of dille


Bereiding:

- Verwarm de over voor tot 200°C

- Schil de biet en snijd in stukken. Leg ze in een ovenschaal en kruid met peper en zout en meng er de olijfolie onder. Leg er de druiven bij en zet 45 à 60 minuten in de oven.

- Hak de pistchenoten fijn.

- Hak de yoghurt met de fijngesneden look en de mosterd

- Dresseer de yoghurt, leg daarop de biet en druiven, werk af met kruiden en pistachenoten.

- Serveer zo of werk verder af met fetakaas.

Comments


bottom of page