Geroosterde rapen en champignons


Ingrediënten:

500gr rapen 250gr champignons 2 theelepels gehakte rozemarijn 2 eetlepels olijfolie peper en zout


Bereiding:

De oven voorverwarmen op 220°. De champignons schoonmaken. Grote exemplaren in de helft snijden, kleinere kunnen heel blijven. De rapen eveneens schoonmaken en ongeveer in even grote stukken als de champignons snijden. Champignons en rapen samen in een ovenschotel of bakblik leggen, kruiden met peper en zout en rozemarijn en besprenkelen met olijfolie. De groenten ongeveer een half uur laten roosteren tot ze goudbruin en zacht zijn. Lekker bij bv gebraden kippenbout.

71 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com