top of page

Geroosterde rapen en champignons

  • hetblokhuis
  • 2 jan 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 26 mei


Ingrediënten:

500gr rapen 250gr champignons 2 theelepels gehakte rozemarijn 2 eetlepels olijfolie peper en zout


Bereiding:

De oven voorverwarmen op 220°. De champignons schoonmaken. Grote exemplaren in de helft snijden, kleinere kunnen heel blijven. De rapen eveneens schoonmaken en ongeveer in even grote stukken als de champignons snijden. Champignons en rapen samen in een ovenschotel of bakblik leggen, kruiden met peper en zout en rozemarijn en besprenkelen met olijfolie. De groenten ongeveer een half uur laten roosteren tot ze goudbruin en zacht zijn. Lekker bij bv gebraden kippenbout.

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Comentarios


bottom of page