Andijvie met kerrie en tomaat


Ingrediënten:

1 gladde andijvie 1 ui 1 à 2 theelepels kerrie 2 tomaten zout


Bereidingswijze:

Ui snipperen. Olie of boter verhitten, ui en kerrie toevoegen en 3 minuten zachtjes laten fruiten. Andijvie wassen, goed laten uitlekken of droogdeppen en in grote stukken snijden of scheuren. Toevoegen aan de ui, goed omroeren en 5 minuten laten stoven. De tomaten in blokjes snijden, toevoegen aan de andijvie en 5 minuten laten meestoven. Indien gewenst nog wat zout toevoegen. Lekker met aardappelen en bv. gebraden kip.

52 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com