Wrap met geitenkaas en rode biet


Ingrediënten

- 1 rode biet

- 1 sjalot

- bussel peterselie

- bussel bieslook

- 150 g geitenkaas

- zwarte peper (molen)

- 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze

- 2 wraps


Bereiding

- Kook de rode biet in de schil, doorprik ze om te kijken wanneer ze gans gaar is (kan 30min duren).

- Laat afkolen en pel ze en snij in blokjes. 

- Snipper 1 sjalot, 1/2 plantje platte peterselie en 1/2 plantje bieslook fijn.

- Prak 150 g verse geitenkaas fijn met een vork en kruid met zwarte peper.

- Voeg de sjalot, de kruiden en 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze toe.

- Besmeer er 2 wraps mee en bestrooi met de blokjes rode biet.

- Rol de wraps strak op in vershoudfolie en laat rusten in de koelkast.

- Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.

71 keer bekeken