top of page

Wrap met geitenkaas en rode biet

  • Foto van schrijver: Het Blokhuis
    Het Blokhuis
  • 7 jul 2019
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 sep


Ingrediënten

- 1 rode biet

- 1 sjalot

- bussel peterselie

- bussel bieslook

- 150 g geitenkaas

- zwarte peper (molen)

- 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze

- 2 wraps


Bereiding

- Kook de rode biet in de schil, doorprik ze om te kijken wanneer ze gans gaar is (kan 30min duren).

- Laat afkolen en pel ze en snij in blokjes. 

- Snipper 1 sjalot, 1/2 plantje platte peterselie en 1/2 plantje bieslook fijn.

- Prak 150 g verse geitenkaas fijn met een vork en kruid met zwarte peper.

- Voeg de sjalot, de kruiden en 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze toe.

- Besmeer er 2 wraps mee en bestrooi met de blokjes rode biet.

- Rol de wraps strak op in vershoudfolie en laat rusten in de koelkast.

- Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page