Ingrediënten
- 1 rode biet
- 1 sjalot
- bussel peterselie
- bussel bieslook
- 150 g geitenkaas
- zwarte peper (molen)
- 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze
- 2 wraps
Bereiding
- Kook de rode biet in de schil, doorprik ze om te kijken wanneer ze gans gaar is (kan 30min duren).
- Laat afkolen en pel ze en snij in blokjes.
- Snipper 1 sjalot, 1/2 plantje platte peterselie en 1/2 plantje bieslook fijn.
- Prak 150 g verse geitenkaas fijn met een vork en kruid met zwarte peper.
- Voeg de sjalot, de kruiden en 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze toe.
- Besmeer er 2 wraps mee en bestrooi met de blokjes rode biet.
- Rol de wraps strak op in vershoudfolie en laat rusten in de koelkast.
- Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.
Comments