Wrap met geitenkaas en rode biet


Ingrediënten

- 1 rode biet

- 1 sjalot

- bussel peterselie

- bussel bieslook

- 150 g geitenkaas

- zwarte peper (molen)

- 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze

- 2 wraps


Bereiding

- Kook de rode biet in de schil, doorprik ze om te kijken wanneer ze gans gaar is (kan 30min duren).

- Laat afkolen en pel ze en snij in blokjes. 

- Snipper 1 sjalot, 1/2 plantje platte peterselie en 1/2 plantje bieslook fijn.

- Prak 150 g verse geitenkaas fijn met een vork en kruid met zwarte peper.

- Voeg de sjalot, de kruiden en 1 koffielepel mosterd op traditionele wijze toe.

- Besmeer er 2 wraps mee en bestrooi met de blokjes rode biet.

- Rol de wraps strak op in vershoudfolie en laat rusten in de koelkast.

- Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.

41 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com