Ingrediënten
500g tuinbonen (vers of diepvries)
2 el olijfolie
180g chorizoworst
2 teentjes look
1 rode ui
4 el balsamicoazijn
200g champignons
4 takjes munt
citroenmelisse
peper van de molen - zout
Bereiding
Spoel de tuinbonen en laat ze gedurende 2 minuten in gezouten water koken.
Spoel onder koud water en haal de velletjes eraf.
Verhit de olie in een stoofpan en fruit de schijfjes chorizo op een hoog vuur knapperig.
Voeg de look en de ui erbij en laat op een hoog vuur bakken. Blus met de balsamicoazijn. Verlaag het vuur.
Voeg de tuinbonen en champignons toe en bak ze. Roer voortdurend om. Breng op smaak met peper van de molen en zout.
Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte munt en citroenmelisse toe.
Serveer met geroosterd brood.
Bron: Njam
コメント