top of page

Veldsla met peer en geitenkaas

  • hetblokhuis
  • 2 apr 2021
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 sep


Ingrediënten:


  • 85 gram veldsla

  • 1 kleine rode ui

  • 2 peren

  • 125 gram zachte geitenkaas

  • 1 handje pistachenoten

Voor de dressing

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 0,5 eetlepel notenolie

  • 0,5 eetlepel witte balsamico azijn

  • 0,5 theelepel mosterd

  • 0,5 theelepel honing

  • zout

  • peper

Bereiding:


Doe de veldsla in een saladekom. Was de peer en snij deze in plakjes.

Verdeel de plakjes peer over de salade.

Snij de rode ui in fijne ringen en verdeel over de salade.

Kruimel de geitenkaas over de salade.

Pel de pistachenoten en strooi over de salade.

Meng nu je dressing ingrediënten met een garde.

Serveer de dressing apart van de salade.


Bron: Foxilicious

Recente blogposts

Alles weergeven
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Salade liégeoise

Ingrediënten 500 g prinsessenbonen 4 eieren 200 g spek 2 sjalotten (grote) handje bonenkruid (eenjarig) rodewijnazijn zwarte peper uit de...

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page