top of page

Veldsla met peer en geitenkaas


Ingrediënten:


  • 85 gram veldsla

  • 1 kleine rode ui

  • 2 peren

  • 125 gram zachte geitenkaas

  • 1 handje pistachenoten

Voor de dressing

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 0,5 eetlepel notenolie

  • 0,5 eetlepel witte balsamico azijn

  • 0,5 theelepel mosterd

  • 0,5 theelepel honing

  • zout

  • peper

Bereiding:


Doe de veldsla in een saladekom. Was de peer en snij deze in plakjes.

Verdeel de plakjes peer over de salade.

Snij de rode ui in fijne ringen en verdeel over de salade.

Kruimel de geitenkaas over de salade.

Pel de pistachenoten en strooi over de salade.

Meng nu je dressing ingrediënten met een garde.

Serveer de dressing apart van de salade.


Bron: Foxilicious

46 weergaven
bottom of page