top of page

Vegan/glutenvrije bietenburgers

  • hetblokhuis
  • 19 apr 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 sep



Ingrediënten:

3 grote rauwe rode bieten

200 gram gekookte linzen

1 sjalot

1 teentje look

1 kg kikkererwten meel


Bereidingswijze:

Mix de bieten met de sjalot , teentje look en linzen tot een gladde massa . Doe de massa dan een mengkom . Meng de meel beetje bij beetje toe aan het mengsel . Maak dan burgers. Stoom deze 5 minuutjes . Daarna kan je ze gewoon bakken of grillen

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page