Vegan/glutenvrije bietenburgers



Ingrediënten:

3 grote rauwe rode bieten

200 gram gekookte linzen

1 sjalot

1 teentje look

1 kg kikkererwten meel


Bereidingswijze:

Mix de bieten met de sjalot , teentje look en linzen tot een gladde massa . Doe de massa dan een mengkom . Meng de meel beetje bij beetje toe aan het mengsel . Maak dan burgers. Stoom deze 5 minuutjes . Daarna kan je ze gewoon bakken of grillen

55 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com