top of page

Tuinbonen, bijna puur

  • hetblokhuis
  • 7 okt 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 26 mei


Ingrediënten:

2 handenvol tuinbonen

2 teentjes knoflook, fijngehakt

3 kleine takjes tijm, gerist

flink wat boter


Bereiding:

Blancheer de tuinbonen zo'n 5-tal minuten. Ze moeten net gaar zijn. 

Stoof ondertussen knoflook en tijm in de boter.

Voeg de bonen toe als de knoflook glazig is. 

Schud alles goed om en kruid af met peper en zout. Voeg enkele druppels citroensap toe om de smaak van de bonen beter te laten uitkomen.


Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Comments


bottom of page