Tuinbonen, bijna puur


Ingrediënten:

2 handenvol tuinbonen

2 teentjes knoflook, fijngehakt

3 kleine takjes tijm, gerist

flink wat boter


Bereiding:

Blancheer de tuinbonen zo'n 5-tal minuten. Ze moeten net gaar zijn. 

Stoof ondertussen knoflook en tijm in de boter.

Voeg de bonen toe als de knoflook glazig is. 

Schud alles goed om en kruid af met peper en zout. Voeg enkele druppels citroensap toe om de smaak van de bonen beter te laten uitkomen.


3 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com