Ingrediënten
6 visfilets (stevige witte-visfilet)
8 tortilla's (mini-tortilla’s)
200 g bladspinazie
1 mango
1 limoen
1 kwartje chilipeper
1 handje verse koriander
150 g zure room
2 eieren
bloem
100 g panko (of broodkruim)
kerriepoeder
olijfolie
peper en zout
Bereiding
Schil de mango, snij ’m in reepjes of blokjes en sprenkel er wat limoensap over. Spoel de spinazie. Ontpit de chilipeper en hak fijn. Meng de spinazie, de mango, de chilipeper en de koriander met extra limoensap, een scheutje olijfolie en peper en zout. Bewaar in de koelkast.
Meng de zure room met het kerriepoeder, peper en zout en bewaar in de koelkast.
Snij de vis in grove reepjes en kruid ze met peper en zout. Kluts de eieren. Wentel de visreepjes eerst door de bloem, dan door de eieren en tot slot door de panko.
Bak de visreepjes krokant in een laagje olie of in de airfryer. Kruid ze met peper en zout.
Besmeer de taco’s of de tortilla’s met een laagje zure room en beleg met de spinaziesalade en de visreepjes. Serveer meteen.
Bron: Libelle Lekker
Comments