top of page

Siciliaanse spinazie

  • hetblokhuis
  • 13 jun 2021
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 10 jul


Ingrediënten

  • 1 eetlepel pijnboompitten

  • 2 eetlepels rozijnen

  • 1 teentje knoflook

  • 1 eetlepel olie

  • 1 kg spinazie

Bereiding

Was de rozijnen en laat ze in warm water wellen.

Was de spinazie.

Laat de spinazie met aanhangend water slinken. Druk er zoveel mogelijk vocht uit.

Maak de knoflook schoon en snijd het teentje in plakjes.

Verwarm de olie en bak hierin de pijnboompitten en de knoflook zacht.

Voeg de spinazie en de uitgelekte rozijnen toe.


Menusuggestie: Lekker met roergebakken tofu en aardappelpuree.


Bron: Veggipedia

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page