salade van krulandijvie,spekjes,gepocheerd eitje en lauwe framboze vinegraite


Ingrediënten:

- krulandijvie

-mager spek of pancetta

-eitjes om te pocheren

-brood naar keuze

-frambozen wijnazijn

-olijfolie


Bereidingswijze:

-het spek of pancetta in fijne reepjes snijden en aanbakken;

-de krulandijvie in grove stukken snijden en op een bord schikken;

-de brood blokjes in pan bakken met een beetje olijfolie;

-eitjes pocheren gedurende 4 minuten; je kan ze warm houden in heet water;

-als de spekjes gebakken zijn ze uit de pan halen en de pan deglaceren met de frambozen azijn, olifolie toevoegen en kruiden met peper en eventueel nog wat zout. Deze sla kan wel wat pit verdragen. Je kan ook extra honing toevoegen . je kan ook wat aanlengen met wat water indien niet genoeg vloeistof...

-de lauwe vinegraite over de sla gieten

-de broodkorstjes erover strooien

-het gepocheerd eitje er bovenop leggen

SMAKELIJK!

7 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com