Ingrediënten:
- krulandijvie
-mager spek of pancetta
-eitjes om te pocheren
-brood naar keuze
-frambozen wijnazijn
-olijfolie
Bereidingswijze:
-het spek of pancetta in fijne reepjes snijden en aanbakken;
-de krulandijvie in grove stukken snijden en op een bord schikken;
-de brood blokjes in pan bakken met een beetje olijfolie;
-eitjes pocheren gedurende 4 minuten; je kan ze warm houden in heet water;
-als de spekjes gebakken zijn ze uit de pan halen en de pan deglaceren met de frambozen azijn, olifolie toevoegen en kruiden met peper en eventueel nog wat zout. Deze sla kan wel wat pit verdragen. Je kan ook extra honing toevoegen . je kan ook wat aanlengen met wat water indien niet genoeg vloeistof...
-de lauwe vinegraite over de sla gieten
-de broodkorstjes erover strooien
-het gepocheerd eitje er bovenop leggen
SMAKELIJK!
ความคิดเห็น