top of page

Rammenasrolletjes met geitenkaas en ei

  • 8 jun 2021
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 10 jul


Ingrediënten

  • 1 rammenas

  • 2 bakjes tuinkers

  • 4 eieren (hardgekookt, fijngeprakt)

  • 150 g geitenkaas (zachte)

  • olijfolie

  • za'atar (oosterse kruidenmix)

Bereiding

Spoel de rammenas en snij ‘m met een mandoline in dunne repen. Spoel de tuinkers.

Bestrijk de repen met geiten- kaas en kruid met za’atar. Beleg met wat ei en toefjes tuinkers, besprenkel met olijfolie en rol op.


Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Comments


bottom of page