Pesto van radijsblad



Ingrediënten

- bosje radijsblaren

- 1 teentje knoflook

- 25 gram olijfolie

- 25 gram pijnboompitten

- 2 à 3 eetlepels geraspte parmezaanse kaas

- peper en zout


Bereiding

- Blend de gewassen radijsblaren met de knoflook, pijnboompitten en kaas.

- Giet voorzichtig olijfolie erbij tot een smeeuige pesto.

- Kruid af met peper en zout. Voorzichtig met de peper owv de pittighied van de blaren. - Serveer met pasta en stukjes radijs

0 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com