top of page

Pastinaak chips

  • Foto van schrijver: Het Blokhuis
    Het Blokhuis
  • 30 jun 2019
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 sep


Ingrediƫnten

- Pastinaak

- Olijfolie

- Zeezout


Bereiding

- Pastinaak schillen en in flinterdunne schijfjes snijden (eventueel met de mandoline)

- Bakplaat met bakpapier bekleden, en schijfjes hierover verdelen

- Instrijken met olijfolie en besprenkelen met zout

- Goudbruin bakken in de oven, 20 minuten op 155°C


Smakelijk!

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

Ā 
Ā 
Ā 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

Ā 
Ā 
Ā 
Chips van (rode) bieten

Ingrediƫnten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

Ā 
Ā 
Ā 

Opmerkingen


bottom of page