top of page

Pakistaanse bloemkoolcurry


ingrediënten:

2 ajuinen (zonnebloem)olie

vers (groen of rood) pepertje

2 theelepels zout

2 teelepels kurkuma

1 bloemkool

1 tomaat

verse koriander


Bereidingswijze:

2 ajuinen in dunnen (halve)ringetjes snijden (of wat meer als ge graag uien hebt) (zonnebloem)olie verwarmen ui aanstoven met een vers (groen of rood) pepertje (heel laten) en 2 teelepels zout als de uien glazig zijn 2 teelepels kurkuma erbij (en ook stoven want anders smaakt het stoffig) – dus ondertussen roeren bloemkool in roosjes erbij roeren zodat de bloemkool geel ziet een paar centimeter water erbij deksel erop en op klein vuur laten stoven tot het gaar is van het vuur halen 1 tomaat (eventueel zonder pitjes) in halve schijfjes eronder mengen verse koriander erover strooien

218 weergaven

Comments


bottom of page