Ingrediënten:
150 g raapstelen
3 eieren
1 teentje knoflook
2 uitjes
2 eetlepels zonnebloemolie
25 gram geraspte belegen kaas
2 deciliter melk
snufje zout & peper
Bereiding:
Was de raapstelen en laat ze uitlekken.
Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.
Verhit de olie in een wok, fruit hierin de ui en de knoflook ongeveer 5 minuten al omscheppend.
Bak de raapstelen al omscheppend 2 minuten mee tot ze geslonken zijn.
Laat de raapstelen tot lauw afkoelen.
Verwarm de oven voor tot 200° C.
Klop een dik glad beslag van de eieren met de melk .
Roer de kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de raapstelen over een lage met olie ingevette ovenschaal.
Schenk het beslag over de groente.
Bak de omelet in het midden van de oven in 10 minuten gaar.
Bron: Wassende Maan
Comments