Krepkessaus met andijvie of veldsla


Ingrediënten:

- krulandijvie of veldsla

- 500gr spekblokjes

- hoeveboter

- (zelfgemaakte) bouillon

- 3 uien

- bloem

- azijn


Bereiding:

- spekblokjes bakken - uit de pan

- gesnipperde ui bakken

- spekblokjes er weer bij

- wat extra boter - een of twee lepels bloem er bij - even laten mee bakken

- blussen met water of kippenbouillon (blonde roux)

- laten indikken

- op smaak brengen met: scheutje azijn/mosterd/ peper en zout

- op de verse krulandijvie of veldsla uitspreiden en smullen !

0 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com