top of page

Koolrabi met mosterd-roomsaus

  • hetblokhuis
  • 7 okt 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 26 mei


Bereidingswijze:

Koolrabi schillen en in dunne schijven snijden. In sudderpan leggen en overgieten met room, peper en zout toevoegen 10 min.laten sudderen onder deksel deksel verwijderen en nog 10 minuten laten sudderen mosterd toevoegen en even laten indikken


Ingrediënten:

4 koolrabi

250 ml room

1 eetlepel pittige mosterd


Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Comentários


bottom of page