top of page

Hartige Wrap-taart


Ingrediënten:

4 wraps

3 rode uien

6 plakken raclettekaas

100 gram chorizo

1 grote lepel tahini

verse geitenkaas

1/2 l passata

1 el provencaalse kruiden

2 el couscous

1/2 el olijfolie

1 el cocosolie

rucola

raapsteeltjes


Bereidingswijze:

Plaats een wrap op een (vla-)plaat smeer de bovenkant royaal in met olijfolie beleg de warp met de chorizo leg een tweede warp erop Bak de gesnipperde uien in cocosolie voeg de tahini toe voeg zoveel water toe dat er een smeuiige brij ontstaat spreid de brij uit over de wrap Leg de derde wrap erop smeer de bovenkant in met geitenkaas doe de passata in de (zelfde pan) voeg de provencaalse kruiden toe en roer goed door voeg de couscous toe en laat de saus indikken smeer deze pasta uit over de geitenkaas Leg de 4e wrap erop Beleg deze wrap met de racletteplakjes Zet het geheel onder de gril tot de kaas is gesmolten Knip intussen de rucola en raapsteeltjes in stukjes Neem de taart uit de oven en bestrooi met de verse kruiden.

bottom of page