Gewokte zomerpostelein


Ingrediënten

- 100 gr postelein per persoon

- olijfolie

- teentje knoflook, gesnipperd

- paar sprieten uienpijpjes

- snufje zwarte peper

- 1 tl vissaus (of sole als je niet van vis houdt)


Bereiding

- postelein wassen - olie in een koekenpan verwarmen - de postelein grof hakken en aanzetten in de olie met het aanhangende water - knoflook toevoegen - omscheppen - uienpijpjes grof snijden en toevoegen - even omscheppen en klaar - houdt het verwarmen zo kort mogelijk! - peper erover malen - beetje vissaus of sole toevoegen - omscheppen

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com