top of page

Geroosterde bietjes met balsamico-azijn en rozemarijn

  • hetblokhuis
  • 20 sep 2021
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 10 jul


Ingrediënten:

· 700 gram rode bieten

· 3 eetlepels olijfolie

· 1 eetlepel balsamico azijn

· ½ eetlepel gehakte rozemarijn

· grof gemalen zeezout


Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier

2. Schil de bietjes en snijd ze in stukken van ca. 2 cm

3. Meng de bietjes met de olijfolie, balsamico azijn en rozemarijn

4. Verdeel de bietjes over de bakplaat en bestrooi met zeezout

5. Rooster de bietjes in ca. 25-30 minuten in de oven tot ze zacht en gaar zijn

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 

Kommentare


bottom of page