Gegratineerd geitenkaasje met radijscarpaccio


Ingrediënten

  • 4 geitenkaasjes

  • 2 bosjes radijs

  • 1 rammenas

  • handje verse kruiden (tijm, rozemarijn, citroenmelisse, basilicum)

  • 1 el citroensap

  • 1/2 el honing

  • olijfolie

  • peper

  • zout

Bereiding

Verwarm de ovengrill voor. Spoel de kruiden en hak ze fijn. Meng ze met de honing, het citroensap, 2 el olijfolie, peper en zout.

Spoel de radijsjes. Schil de rammenas en snij die in heel fijne plakjes (met een dunschiller of mandoline) en schik ze op de borden. Kruid met peper en zout.

Leg de geitenkaasjes op bakpapier op een bakblik en besprenkel met olijfolie. Zet onder de grill tot ze een goudbruin korstje hebben.

Leg op elk bord een kaasje. Werk af met de kruidenkaas en een handvol verse kruiden.


Bron: Libelle Lekker

2 keer bekeken