top of page

Gebakken knolselder en pastinaak

  • Foto van schrijver: Het Blokhuis
    Het Blokhuis
  • 7 jul 2019
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 sep


Ingrediënten

- een stuk pastinaak

- een stuk knolselder

- doperwtjes

- ras-al-hanout

- granaatappelpitjes


Bereidingswijze

- De knolselder in redelijk kleine blokjes snijden.

- De pastinaak in redelijk kleine blokjes snijden.

- De blokjes in een grote pan goed aanbakken zodat er een lekker krokant korstje opkomt.

- In een ander pannetje wat doperwtjes aanbakken en ras-el-hanout toevoegen.

- De twee samenbrengen en granaatappelpitjes toevoegen.

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page