Gebakken knolselder en pastinaak


Ingrediënten

- een stuk pastinaak

- een stuk knolselder

- doperwtjes

- ras-al-hanout

- granaatappelpitjes


Bereidingswijze

- De knolselder in redelijk kleine blokjes snijden.

- De pastinaak in redelijk kleine blokjes snijden.

- De blokjes in een grote pan goed aanbakken zodat er een lekker krokant korstje opkomt.

- In een ander pannetje wat doperwtjes aanbakken en ras-el-hanout toevoegen.

- De twee samenbrengen en granaatappelpitjes toevoegen.

15 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com