top of page

Bloemkool in de oven

  • hetblokhuis
  • 2 jan 2020
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 27 mei


Ingrediënten:

- Bloemkool - Zonnebloemolie - P&Z - Evt. andere kruiden


Bereiding:

- Oven voorverwarmen op 200C - Bloemkool wassen - Roosjes losmaken en doormidden snijden zodat je een vlakke kant hebt - Bloemkool met de vlakke kant op een vel bakpapier op de oven-plaat leggen - 1 a 2 el olie over sprenkelen en kruiden naar smaak (evt. wat gemalen kaas overheen doen) - 20a25 min op 200C

Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Comments


bottom of page