top of page

Andijvie met appel en walnoten

  • hetblokhuis
  • 12 apr 2021
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 sep



Ingrediënten:

  • 1 andijvie

  • 1 ui, gesneden

  • 1 teen knoflook, geperst

  • 1 appel, in partjes

  • 40 g walnoten

  • ½ tl komijnzaad

  • 1 tl garam masala

  • 1 tl mosterd

  • olie om in te bakken

Bereiding:

Was de andijvie, laat het uitlekken en snij de groente in repen.

Fruit de ui in olie.

Voeg knoflook, gram masala, mosterd en komijnzaad toe.

Voeg appelpartjes en walnoten toe en fruit deze even mee.

Voeg beetje bij beetje de andijviereepjes toe en laat dit al omscheppend slinken.

Lekker met gemengde wilde en bruine rijst.


Bron: Odin


Recente blogposts

Alles weergeven
Opgelegde rode biet

at er precies allemaal in die bokaal zit, varieert van seizoen tot seizoen en van welke groenten ik op dat moment liggen heb, maar het...

 
 
 
Rode biet met appel en rozijnen

Rode bieten even stomen id stoomketel in wat water met e scheutje appelazijn / of eventueel gewoon gaarkoken. Laat afkoelen en snij in...

 
 
 
Chips van (rode) bieten

Ingrediënten: - 4 geschrobd en gespoelde rode bietjes - olijfolie - zeezout - peper - rozemarijn - tijm Bereiding: Door de biet op lage...

 
 
 

Opmerkingen


bottom of page