top of page

Frambozencoulis

  • Foto van schrijver: Het Blokhuis
    Het Blokhuis
  • 7 jul 2019
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 27 mei


Ingrediënten

- 750gr frambozen

- 2.5dl water

- 1 citroen

- 300gr poedersuiker


Bereiding

- Mix met een blender of cutter de frambozen tot puree en wrijf ze door een zeef, om de pitjes te verwijderen .

- Laat op een zacht vuurtje het water of de wijn met de poedersuiker en het citroensap inkoken tot siroop.

- Als de frambozen iets zuurder zijn, zult u wat meer suiker moeten toevoegen. Hoe rijper het fruit, hoe zoeter de coulis.

- Voeg er de frambozenpuree aan toe, roer goed om en laat nog enkele minuten meekoken.


Tip

Deze coulis kan je zowel koud als warm serveren en bewaren in frigo of diepvries

9 則留言


caweyip579
6月02日

training

De webshop Gevaarlijkestoffen-shop.be maakt onderdeel uit van SafetyNet Europe Inc; een familiebedrijf met aanwezigheid in heel Europa en met klanten over de hele wereld.

按讚

reledi5363
5月24日
按讚

sededo8506
5月14日
按讚

moporag360
4月05日
按讚

metire3616
2月26日
按讚
bottom of page