Zoeken
  • Het Blokhuis

Frambozen granita


Ingrediënten

- 700gr frambozen

- 1 citroen

- 150gr suiker


Bereiding

- Doe de suiker in een pot met 150 ml water en breng aan de kook.

- Laat koken tot de suiker is opgelost en laat dan afkoelen.

- Was de frambozen, mix ze met het citroensap in de blender en zeef.

- Giet de gemixte frambozen bij het suikerwater en doe dit mengsel in een ondiepe metaalkom.

- Zet deze kom 4 uur in de diepvries.

- Roer de granita na 1 uur los met een vork, zodat het geen aan elkaar gevroren klomp ijs wordt.

- Roer ook voor het opdienen nog even los met een vork.

- Serveer in glazen.

0 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com