Ingrediënten
- 200 gram frambozen
- 400 gram Griekse yoghurt
- 75 gram kristalsuiker
- 20 gram sesamzaadjes
- 30 gram pompoenpitten
- 30 gram zonnebloempitten
- 100 gram havermout
- 30 gram pecannoten
- 1 eiwit
Bereiding
- Verwarm de oven voor tot 160 °C. - Hak de pecannoten grof. Meng ze met de havermout, zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaadjes.
- Klop het eiwit los. Meng het met de suiker en roer het door de noten- zadenmengeling. - Bekleed een bakplaat met bakpapier of leg er een siliconen matje in.
- Verdeel de granola over de bakplaat en bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen en maak los met een vork (of met je handen).
- Serveer de yoghurt met granola en frambozen.
Tip In plaats van pecannoten kun je ook walnoten, hazelnoten, amandelen of andere noten gebruiken.
Comments