top of page

Granola met frambozen en yoghurt


Ingrediënten

- 200 gram frambozen

- 400 gram Griekse yoghurt

- 75 gram kristalsuiker

- 20 gram sesamzaadjes

- 30 gram pompoenpitten

- 30 gram zonnebloempitten

- 100 gram havermout

- 30 gram pecannoten

- 1 eiwit


Bereiding

- Verwarm de oven voor tot 160 °C. - Hak de pecannoten grof. Meng ze met de havermout, zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaadjes.

- Klop het eiwit los. Meng het met de suiker en roer het door de noten- zadenmengeling. - Bekleed een bakplaat met bakpapier of leg er een siliconen matje in.

- Verdeel de granola over de bakplaat en bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

- Laat afkoelen en maak los met een vork (of met je handen).

- Serveer de yoghurt met granola en frambozen.


Tip In plaats van pecannoten kun je ook walnoten, hazelnoten, amandelen of andere noten gebruiken.


45 weergaven
bottom of page