Granola met frambozen en yoghurt


Ingrediënten

- 200 gram frambozen

- 400 gram Griekse yoghurt

- 75 gram kristalsuiker

- 20 gram sesamzaadjes

- 30 gram pompoenpitten

- 30 gram zonnebloempitten

- 100 gram havermout

- 30 gram pecannoten

- 1 eiwit


Bereiding

- Verwarm de oven voor tot 160 °C. - Hak de pecannoten grof. Meng ze met de havermout, zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaadjes.

- Klop het eiwit los. Meng het met de suiker en roer het door de noten- zadenmengeling. - Bekleed een bakplaat met bakpapier of leg er een siliconen matje in.

- Verdeel de granola over de bakplaat en bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

- Laat afkoelen en maak los met een vork (of met je handen).

- Serveer de yoghurt met granola en frambozen.


Tip In plaats van pecannoten kun je ook walnoten, hazelnoten, amandelen of andere noten gebruiken.

15 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com