Frambozen yoghurt


Ingrediënten

- 500ml yoghurt natuur

- 250 gram frambozen

- 40 gram suiker

- 30 gram amandelschilfers


Bereiding

- Hou enkele mooie frambozen apart voor garnering.

- Plet de rest van de frambozen – niet te fijn – en meng ze met de yoghurt en de suiker toe.

- Schenk de yoghurt in potjes of glazen en zet minstens 1 uur koel weg.

- Bestrooi voor het serveren met amandelschilfers en garneer met de overgebleven frambozen.


0 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com