top of page

ZELFPLUKABONNEMENT SNIJBLOEMEN 

Fleur je huis op met een zelf geplukt boeket en haal zo de natuur met al zijn kleuren en geuren naar binnen.  Het genieten van de pracht en praal op het veld, het fluiten van de vogels, het ondergaan van de zon, het kuieren langs de groenten- en bloemenbedden en de puurheid van het veld krijg je er gratis bij.
 

 • Seizoensgebonden bloemen, biologisch geteeld zonder chemische sproeistoffen of kunstmeststoffen.
   

 • Een abonnement bevat 200 stelen gespreid over het seizoen met een maximum van 20 stelen per week tenzij anders gecommuniceerd per mail.
   

 • Het plukseizoen start eind maart/begin april met de narcissen.
   

 • Om dan over te gaan op tulpen in april
   

 • In mei en juni kan je reeds genieten van korenbloemen, goudsbloem, bolderik, duizendschoon, ridderspoor, ierse klok,...
   

 • Om je daarna volledig te laten gaan in de zomerse bloemenzee tot half oktober of eerste vrieskou.
   

 • M.a.w. het plukseizoen omvat minstens 28 weken. Stel dat je om de twee weken een boeket van 20 stelen komt plukken, kan je gerust nog een aantal weken op vakantie gaan en heb je nog genoeg tijd over om je stelen te komen plukken.
   

 • Je mag ook steeds een boeketje plukken en weggeven voor een verjaardag, als bedankje, …
   

 • Vanaf de start van het seizoen kan je jouw stelen komen plukken op het moment dat het voor jou het beste uitkomt. Het veld is 24 op 24 open, maar ik raad toch aan om bij daglicht te komen plukken 😉
   

 • Per mail word je op de hoogte gehouden van rondleidingen, wat er te plukken valt in het veld, samen met pluk- en houdbaarheidstips
   

 • Op het veld zullen er bij de desbetreffende bloemen infobordjes staan met plukinstructies. 
   

 • Al dit moois heb je voor 148 euro voor een heel bloemenseizoen.

Heb je vragen of wil je meer info? Mail dan naar fleurigbijhoevehetblokhuis@gmail.com of

bel 0472/28.60.87

Samen met familie of vrienden wegdromen tussen de kleurrijke bloemen of  gewoon wat me-time.

 

 1. In groep: Kom  samen een onvergetelijke moment beleven en tegelijkertijd een prachtig boeket plukken op ons bloemenplukveld

  Per persoon plukken jullie een boeket van 20 stelen op ons veld. Maar dat is nog niet alles: jullie krijgen eerst een rondleiding met kennis over de verschillende soorten bloemen, handige tips om de bloemen langer op vaas te houden en te schikken.

  Deze activiteit gaat door vanaf 2 personen en kost 51 euro voor 2 personen. Vanaf de derde persoon betaal je 23 euro.
   

 2. Me-time: Wil je graag twee keer een boeketje komen plukken, dat kan ook.  Bij de eerste ontmoeting wandelen we samen langs de bedden, krijg je van mij uitleg over de verschillende bloemen, hoe je ze moet plukken en tips om ze langer op vaas te houden. Nadien kom je jouw tweede boeket vrij plukken.

  Kostprijs is 51 euro.

 

Wil je graag samen met een aantal vriendinnen of samen met je kinderen, mama, papa, oma, opa, … of zelf genieten van deze ontspannende activiteit en nadien naar huis gaan met een fleurig boeket, neem dan contact op via onderstaande link.  Na inschrijving neem ik contact op om samen een datum vast te leggen.

Opgelet! Deze activiteit start vanaf 15 juni.

CADEAUBONNEN

Wil je iemand gelukkig maken met (h)eerlijke bloemen voor Valentijn, een verjaardag, een housewarming, moederdag, vaderdag, een pensioenviering ... Dan kan je kiezen voor de volgende formules:

 

 1. Je kan een zelfplukabonnement schenken. Prijs hiervoor is 149,50 euro. (Volzet)
   

 2. Je kan een moment waarbij jullie samen komen plukken schenken. Deze activiteit gaat door vanaf 2 personen. Kostprijs is 52,50. Vanaf de derde persoon betaal je 23 euro. 


  Na afgifte van de bon, neemt de gelukkige contact op om samen een datum af te spreken om te komen plukken. 

  Opgelet! Deze activiteit start vanaf 15 juni.
   

 3. Een bon om 2 keer te komen plukken. De eerste keer is met een rondleiding, met kennis over de verschillende soorten bloemen en handige tips om de bloemen langer op vaas te houden.

  Na afgifte van de bon, neemt de gelukkige contact op om samen een datum af te spreken om de eerste keer te komen plukken. 

  De tweede keer kan de gelukkige vrij komen plukken. De prijs voor een cadeaubon is 52,50 euro.

  Opgelet! Deze activiteit start vanaf 15 juni.

Cadeaubonnen worden mooi versierd met een boutonniere van droogbloemen, zoals op de foto hiernaast. Zo heb je bij het afgeven van de cadeaubon ineens een presentje om te schenken.  De bon kan na afspraak afgehaald worden.

Heb je vragen of wil je meer info? Mail dan naar fleurigbijhoevehetblokhuis@gmail.com of

bel 0472/28.60.87

Bloemen voor een feest

Ben je opzoek naar lokaal, seizoensgebonden en biologisch geteelde bloemen om je tafel of interieur te verfraaien bij een lentefeest, communie, verjaardag, trouwfeest,... of wil je een trouwboeket bestellen? 

Neem dan vrijblijvend contact op per mail of telefonisch om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Mail naar fleurigbijhoevehetblokhuis@gmail.com of  bel 0472/28.60.87

Workshops


 

 • Flowerhoop van droogbloemen
   

 • Kersttoef
   

 • Kerstkrans
   

 • In de lente en zomer worden er nieuwe workshops gegeven.

bottom of page