VENKEL

Beschrijving

Bevat veel mineralen. 
Anijs-smaak, heel aromatische groente. 
Ook geneeskrachtige plant, wordt veel gebruikt voor betere spijsvertering. 

Hoe oogsten? 

De knol vlak boven de grond afsnijden. 
Loof kan voor smaak in gerechten of ter garnering gebruikt worden. 

Hoe klaarmaken? 

Harde kern verwijderen en bovenste stuk stengels. 

Dunne bladeren als smaakmaker te gebruiken. 
Stoven. 
Roosteren in de oven. 
Rauw in salades. 

Ga terug naar de groentewijzer

> Bekijk onze recepten met venkel

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com