KOOLRABI

Beschrijving

Bestaat in groene en paarse variëteit. 
De knol is een verdikking van de stengel. 
Bevat veel vitamine B, C en ijzer. 

Hoe oogsten? 

Afsnijden in de stengel vlak onder de knol. (gelijk de grond dus) 

Hoe klaarmaken? 

De onderkant schillen (harde stukken schik eraf) 

Rauw in blokjes in salades enzo
Blokjes kort koken en maken als bloemkool 
Bladeren ook eetbaar gekookt en in soepen

Ga terug naar de groentewijzer

> Bekijk onze recepten met koolrabi

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com