WORTELPETERSELIE

Beschrijving

Familie van peterselie, maar waarvan de wortel wordt gegeten. 
Smaakt naar peterselie/knolselder. 
Veel vitamine B en C. 

Hoe oogsten? 

Met de schup voorzichtig uitsteken. 
Laat het loof er best gedeeltelijk aan, dan bewaren ze beter. 

Hoe klaarmaken? 

Bereiden als pastinaak of wortelen. 
Vooral in sudderpotten en soepen. 
Het loof kan eventueel als platte peterselie gebruikt worden. 

Ga terug naar de groentewijzer

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com