WITTE KOOL 

Beschrijving

Bevat veel vitamine C. 
Heel veel gegeten in Oost-Europa. 

Hoe oogsten? 

Afsnijden van de dikke koolkrop, de brede onderste paar bladeren mogen blijven zitten. 

Hoe klaarmaken? 

Koken en/of stoven - maar niet te lang, anders is die minder lekker. 
Lekker in herfst- en winter-stoofpotten met gehakt en/of tomaat. 
Ook rauw in kool-sla's. 
Of zuurkool maken! 

Ga terug naar de groentewijzer

> Bekijk onze recepten met witte kool

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com