SNIJSELDER

Beschrijving

Kleine, jonge blad-keldersoort. 
Zeeraromatisch. 
Wordt veel gebruikt ter bevordering voor de spijsvertering. 

Eén van de oudst geteelde groenten. 

Hoe oogsten? 

De stengels op een 4-tal cm boven de grond afsnijden, dan schiet het opnieuw uit. 

Hoe klaarmaken? 

Zoals groene selder. 
In soepen en bouillons. 

Dikwijls bij vis. 

Ga terug naar de groentewijzer

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com