RUCOLA

Beschrijving

Ook raketsla of notenkruid genoemd. 
Zeer aromatisch. 
Bevat veel vitamine C. 
Veel gebruikt in de Italiaanse keuken. 

Hoe oogsten? 

De blaadjes van een plantje op een 3-tal cm boven de grond afsnijden, dan schiet het opnieuw uit. 

Hoe klaarmaken? 

Rauw als smaakmaker in allerlei salades. 
Pasta's en pesto's.

Ga terug naar de groentewijzer

> Bekijk onze recepten met rucola

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com