ROMEINSE SLA

Beschrijving

Ook wel bindsla genoemd. 
Boordevol vitamine C en calcium, veel meer dan kropsla. 

Hoe oogsten? 

De krop vlak boven de grond afsnijden. 

Hoe klaarmaken? 

In grove stukken snijden. 
Rauw eten in salades. 
Kort stoven. 
Soep van maken (met bieslook) 
In aardappelpuree. 

Dit is de sla die in de beroemde 'Caesar-salad' gebruikt wordt, dus altijd lekker met kaas en kip erbij.

Ga terug naar de groentewijzer

> Bekijk onze recepten met Romeinse sla

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com