RODE KOOL

Beschrijving

Bevat veel vitamine C, vezels en calcium.

Hoe oogsten? 

Afsnijden van de dikke koolkrop, de brede onderste paar bladeren mogen blijven zitten. 

Hoe klaarmaken? 

Klassieker: raspen en 20 minuten stoven met appel, azijn, honing, rozijnen, kruidnagel, laurier en kaneel. 
Fijngeraspt rauw met dressing. 

Lekker in veel winter- en wild-recepten. 

Ga terug naar de groentewijzer

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com