PATTISON

Beschrijving

Vruchtgewas, beschikbaar van juli - oktober. 

Hoe oogsten? 

Maak de vrucht met een mes los van de plant. 
Patisson worden jong geplukt, liefst niet groter dan 25 cm. 
Als je de duimnagel gemakkelijk door de schil heen kan duwwen is de schil eetbaar en heb je nog knapperige jonge vruchten. 

Hoe klaarmaken? 

Komkommerfamilie 
In vele kleuren en vormen 
Nauw verwant met courgette 

Het vruchtvlees heeft een milde smaak 

Bevat veel vezels, ijzer, magnesium, vitamine A, B en C. 

Ga terug naar de groentewijzer

> Bekijk onze recepten met pattison

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com