PASTINAAK

Beschrijving

Vroeger heel veel gebruikt, nu stilaan terug. 
Zeer mineralenrijk. 
Heeft zoet-anijs achtige smaak.

Hoe oogsten? 

Met de schup voorzichtig uitsteken. 
Laat het lof er best aan, dan bewaren ze beter. 

Hoe klaarmaken? 

Vooral in sudderpotten en soepen. 
Ook heel lekker gestoofd, in ovenschotels, als chips in koekjes/taarten.

Ga terug naar de groentewijzer

Bekijk onze recepten met pastinaak

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com