BOERENKOOL

Beschrijving

Oudst gegeten koolsoort 

Bevat zéér veel vitamines en mineralen, vooral calcium en ijzer- is in de winter DE groente die ons gezond houdt. 

Hoe oogsten? 

De onderste bladeren afplukken van de stam, zo kunnen de bovenste verder groeien.

Hoe klaarmaken? 

Het krulblad van de dikke nerf aftrekken en fijnsnijden. Koken en/of stoven in boter. Lekker in veel winter-gerechten: met worst, gehakt, stamppotten, pasta's,... 

Ga terug naar de groentewijzer

> Bekijk onze gerechten met boerenkool 

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com