ANDIJVIE

Beschrijving

Verwant met witloof en boordevol vitamine A, C en calcium. 

Hoe oogsten? 

De krop vlak boven de grond afsnijden. 
Eventueel de onderste gele bladeren eraf trekken en op het bed laten liggen. 

Hoe klaarmaken? 

Krulandijvie wordt meestal rauw gegeten. (fijn snijden) 
Gladde andijvie is lekker gestoofd in stoemp en gratin-schotels. 

Ga terug naar de groentewijzer

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com