Zoete aardappel met maïs, spek en tomaat


Ingrediënten

- 600 gram zoete aardappel

- 1 grote ui

- 150 gram ontbijtspek (reepjes)

- 3 tomaten in blokjes snijden

- verse maïskolf, de korrels verwijderd en gekookt

- 1/4 kruidenbouillonblokje

- 2 el zonnebloemolie


Bereiding

- De aardappelen schillen en in plakjes van 1 cm dik snijden.

- In water met zout gaar koken (let op dat ze niet te gaar worden).

- Aardappelen afgieten en warm houden. - De gesnipperde ui en spekreepjes lichtbruin bakken.

- Tomaten + sap + bouillonblokje toevoegen en 15 min. laten pruttelen. - De maïs door het groentenmengsel mengen. Even meewarmen.

- Aardappelen over 2 borden verdelen en de groentensaus erover schenken.

0 keer bekeken

ONS AANBOD

ONZE WERELD

INSPIRATIE

WIL JE NIETS MISSEN? 

Leuke recepten, goede tips, nieuwe producten,...

We delen ze graag met je in onze nieuwsbrief.

VOLG ONZE KANALEN

facebookblokhuiswit.png
instagramblokshuiswit.png

Hoeve het Blokhuis | Herkkansstraat, tegenover nr 31 | B-3540 Herk-de-Stad | hoevehetblokhuis@gmail.com