Afhaalpunten

IMG_1162

Afhaalpunten voor de groentepakketten:

Naarmate er meer klanten zullen bijkomen, zullen we ons netwerk van afhaalpunten uitbouwen. Momenteel hebben we enkele afhaalpunten:

  • afhaalpunt voor Hasselt: Havermarkt, Hasselt
  • afhaalpunt voor Diepenbeek, Hasselt en Sint-Lambrechts-Herk: Keizel, Diepenbeek
  • Afhaalpunt voor Paal-Beringen en omstreken: Rijsselstraat, Paal
  • (Ook op de boerderij zelf kunnen de pakketten afgehaald worden uiteraard)

Wil je graag dat we onze groentepakketten bij jou in de buurt leveren? -> Indien je 10 personen of meer vindt in je buurt die willen meedoen, leveren we wekelijks onze groentenpakketten bij jou in de buurt. We hebben enkel een overdekte leverplaats nodig van een 3-4 m² (carport, garage, tuinhuis, magazijntje,etc..). Laat ons maar weten indien je interesse hebt om een afhaalpunt te worden voor onze hoeve!

4 reacties op “Afhaalpunten

  1. Hallo, wij hebben een hangar waarvan we wel een deel knn afstaan voor afhaalpunt? Het enige nadeel is dat wij ver buiten het centrum van Halen zijn gelegen nml Rotemstraat 19. Bekijk het eens op kaart en laat maar weten of het voor jullie kan dienen als ophaalpunt. Grtjs wendy

  2. Er is mommenteel nog geen afhaalpunt in onze omgeving Bilzen,wat zijn de nodige vereisten om in aanmerking te komen als afhaalpunt.Indien ik aan uw verwachtingen kan voldoen stel ik mij kandidaat om als afhaalpunt te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>